ThinkCar Pro A

Brand: ThinkCar Kategorije: ,

24.000 RSD 30.000 RSD

Opis

ThinkCar Pro A je visokokvalitetni napredni dijagnostički uređaj koji koristi Bluetooth tehnologiju za potpunu dijagnostiku vozilovog sistema. Pruža mogućnost čitanja i brisanja kodova, prenosa podataka, aktivacije testova, specijalnih funkcija, kodiranja, prilagođavanja, kao i čitanja informacija o upravljačkim modulima za sve sisteme, uključujući ECM, ABS, SRS, TCM, EPB, TPMS, SAS, A/C, BMS i druge. Specifične funkcije mogu varirati u zavisnosti od modela automobila. Besplatna ažuriranja i korišćenje softvera su dostupni prvih godinu dana, nakon čega je potrebna pretplata za dalje korišćenje.

Ovaj dijagnostički uređaj omogućava dvosmernu kontrolu, aktivira testove aktivacije, pokreće solenoide i aktuatore za proveru funkcionalnosti sistema, bez potrebe za korišćenjem kontrola na samom vozilu. Ovo značajno pojednostavljuje proces identifikacije kvara, štedeći vreme. Pored toga, uređaj podržava ECU kodiranje, omogućavajući usklađivanje zamenskih komponenti sa ECU. Takođe može aktivirati skrivene funkcije na određenim modelima BMW-a, Volkswagen-a, Audi-ja i Mercedesa.

ThinkCar Pro A je namenjen individualnim vlasnicima vozila, majstorima i manjim servisima. Ima poseban meni sa 15 čestih specijalnih funkcija, kao što su resetovanje ulja, EPB resetovanje, kalibracija SAS, krvarenje ABS-a, kodiranje injektora, IMMO podudaranje, resetovanje TPMS-a, itd. U meniju za dijagnostiku celog sistema, možete otključati dodatne specijalne funkcije i efikasno upravljati resetovanjem i ponovnim učenjem većine vozila. Važno je napomenuti da se funkcije održavanja mogu razlikovati od automobila do automobila.