ThinkCar THINKDIAG 2

Brand: ThinkCar Kategorije: ,

36.000 RSD 42.000 RSD

Opis

ThinkCar THINKDIAG 2 je napredni dijagnostički uređaj visokog standarda koji koristi Bluetooth tehnologiju. Omogućava potpunu dijagnostiku sistema u vozilu. Pruža mogućnost čitanja i brisanja kodova, prenos podataka, aktiviranje testova, specijalne funkcije, kodiranje, prilagodbu, kao i čitanje informacija o upravljačkim modulima za sve sisteme, uključujući ECM, ABS, SRS, TCM, EPB, TPMS, SAS, A/C, BMS, i druge. Specifične funkcije mogu varirati u zavisnosti od modela automobila. Besplatna ažuriranja i korišćenje softvera su dostupni prvih godinu dana, nakon čega je potrebna pretplata za dalje korišćenje.

Ovaj dijagnostički uređaj omogućava dvosmernu kontrolu, aktivira testove aktivacije, pokreće solenoide i aktuatore za proveru funkcionalnosti sistema, bez potrebe za korišćenjem kontrola na samom vozilu. Ovo značajno olakšava proces identifikacije kvara, čime se štedi vreme. Pored toga, uređaj podržava ECU KODIRANJE, što omogućava usklađivanje zamenskih komponenti sa ECU. Takođe može aktivirati skrivene funkcije na određenim modelima BMW-a, Volkswagen-a, Audi-ja i Mercedesa.

ThinkCar THINKDIAG 2 namenjen je individualnim vlasnicima vozila, majstorima i manjim servisima. Ima specijalan meni sa 15 uobičajenih specijalnih funkcija, kao što su resetovanje ulja, EPB resetovanje, kalibracija SAS, krvarenje ABS-a, kodiranje injektora, IMMO podudaranje, resetovanje TPMS-a, itd. U meniju za dijagnostiku celog sistema možete otključati dodatne specijalne funkcije i efikasno upravljati resetovanjem i ponovnim učenjem većine vozila. Važno je napomenuti da se funkcije održavanja mogu razlikovati od automobila do automobila.